DOGAĐAJI

Novembar
sreda 07. 20-00h

Velika igranka

Kada pomešamo malo rock&rolla, swinga, boogie woogie-ja i sve to začinimo atmosferom i muzikom 60-ih, dobijamo Veliku igranku. Dobrodošli su svi željni dobre muzike i plesa.

Cena ulaznice: 200 din
REZERVIŠI ULAZNICU
subota 10. 11-19h

Sajam igračaka, stripova i pop kulture II

Dorćol Platz 10. i 11. (subota i nedelja) Novembar. Organizuje se Veliki Sajam igračaka, stripova i pop kulture II.

Cena ulaznice: FREE
REZERVIŠI ULAZNICU
utorak 13. 20-00h

Velika Plesna Žurka

Dobrodošli na novu jesenju Veliku Plesnu Žurku 13. novembra u Dorćol Platzu uz zabavu na ogromnom podijumu za ples! Razmrdaćemo se uz razne plesne melodije od latino, standarda preko karipskih vrelih, senzualnih i grupnih plesova!

Cena ulaznice: 250 din
REZERVIŠI ULAZNICU
četvrtak 15. 20-21 h

"Reče mi jedan čo’ek, ćeraćemo se još, kad budem mlađi" - Petar Božović

Poema „Reče mi jedan čo’ek“ je smeštena u Rovcima u Crnoj Gori, gde ima osam stotina pušaka. U Rovcima je nastala cela jedna usmena civilizacija čija je filozofija jezik, a jezik pamćenje. U Rovcima se ništa ne događa osim u jeziku. Reći nešto je najveća zadužbina.

Cena ulaznice: 600 din
REZERVIŠI ULAZNICU
petak 16. 21-00h

Elsiane (CAN)

Kanadski trip hop, downtempo, electro bend elsiane (Kanada) održaće koncert 16. novembra u klubu Dorćol Platz (Dobračina 59b, Beograd) na kome promovišu 3. studijski album "Death of the Artist" u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas.

Cena ulaznice: 600 din
REZERVIŠI ULAZNICU
subota 17. 10-21h

BeGeVege Festival

Ove godine će se 17. i 18. novembra održati 4. BegeVege festival. Ako voliš prirodu, životinje, ukusnu hranu i ako želiš da naučiš i vidiš nešto novo - save the date!

Cena ulaznice: FREE
REZERVIŠI ULAZNICU
subota 24. 11-19h

Hand Made Festival Vol 20

Ovo je prilika da kupite nešto autentično sebi, ili nekoj dragoj osobi, kao i da se upoznate sa hand made trendovima u gradu. Festival je namenjen svim kreativcima, kao i onima koji uživaju u tuđoj kreativnosti. Otvaramo vrata svog prostora za sve one male proizvođače običnih i neobičnih predmeta kojima je jedna stvar zajednička – napravljene su ručno!

Cena ulaznice: FREE
REZERVIŠI ULAZNICU
subota 24. 21-02h

Maskenbal Veče velikana

Ako se, prolazeći Dorćolom, budete pitali ko to tamo peva, to ćemo biti mi, a kao i uvek na našem Platzu, čobani i budale ne dolaze. Biće toliko opušteno da ni Laki neće biti nervozan.

Cena ulaznice: 400 din
REZERVIŠI ULAZNICU
nedelja 25. 12-21h

Imam Bradu Najlepšu U Gradu 4

Trend koji se poslednjih godina vratio u pobedničkom maniru i pokorio ceo muški svet, na velika vrata stigao je i u Beograd, gde se muškarci bez brade veoma retko viđaju.

Cena ulaznice: 300 din
REZERVIŠI ULAZNICU
petak 30. 21-00h

Emma Morton and the Graces (sco/ita)

Škotsko-italijanski trio Emma Morton & the Graces trenutno se nalazi na evropskoj turneji u okviru koje će održati koncert 30. novembra u klubu Dorćol Platz (Dobračina 59b, Beograd) na kome će promovisati debi album Bitten by the Devil (11. maja 2018. godine) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas.

Cena ulaznice: 500 din
REZERVIŠI ULAZNICU