Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Hand Made Festival Vol 25

13 April, 2019 @ 11:00 - 19:00

Hand Made Festival

Hand Made Festival sada već tradicionalno organizujemo jednom mesečno na Dorćol Platz-u. Ovaj put vas očekujemo na dvadeset trećem po redu, u nedelju, 13. aprila, od 11 do 19h!

Hand Made Festival je prilika da kupite nešto autentično sebi, ili nekoj dragoj osobi, kao i da se upoznate sa hand made trendovima u gradu. Ovi proizvodi se izdvajaju po jedinstvenosti i različitosti od onog što možete pronaći u moru tržnih centara i firmirane robe.

Festival je namenjen svim kreativcima, kao i onima koji uživaju u tuđoj kreativnosti. Kreativci dolaze na Hand Made Festival da predstave svojih ruku delo, a posetioci festivala jer su prepoznali talenat ovakvih izlagača i sa željom da kupe nešto malo drugačije. Otvaramo vrata svog prostora za sve one male proizvođače običnih i neobičnih predmeta kojima je jedna stvar zajednička – napravljene su ručno! Ovde možete pronači ručno rađen nakit, prirodnu kozmetiku, garderobu za odrasle i decu, igračke, svašta nešto za kuću, notese, novčanike, cegere, rančeve, tašne, mašne, bedževe, priveske… takoreći ima za svakog po nešto.

Predstavićemo vam i naše izlagače, tako da sve novije informacije možete da pratite na Facebook event-u: https://www.facebook.com/events/652551791869453/

Details

Date:
13 April, 2019
Time:
11:00 - 19:00