Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pole Dance & Aerial Fest 2019

30 Mart, 2019 @ 13:00 - 23:30

Pole Dance & Aerial Fest

Jedinstvena prilika da saznate sve o sportskom plesu na šipci i akrobatskim veštinama dostupnim u Srbiji na Pole Dance & Aerial Fest – u!

• O čemu je reč?

Pole & Aerial Expo događaji se u svetu redovno organizuju, a kod nas po prvi put okupljamo plesno-akrobatske studije iz cele Srbije da predstave svoj rad kroz celodnevni interaktivni program za posetioce festivala i Sajma.

Očekuju nas radionice plesa na šipci i vazdušnih akrobacija na obruču, zatim popodnevni Sajam na kome će posetioci imati prilike da saznaju sve o ovim neobičnim sportskim disciplinama i da učestvuju u kvizovima, takmičenjima i sjajnoj atmosferi gde će moći i da prvi put sa nama „polete“ na nekom od rekvizita!

Program Sajma kao i radionice za početnike su koncipirani za ljude koji nemaju iskustvo u ovakvim sportovima tako da ohrabrujemo sve koji su radoznali da vide i probaju nešto novo da
nas posete u subotu, 30. marta. Ako ipak samo želite da uživate u plesno-akrobatskim nastupima koji oduzimaju dah – od 20h na repertoaru su performansi. Sigurni smo da vas neće
ostaviti ravnodušnima a ples na šipci ćete videti u potpuno nesvakidašnjem izdanju.

Da zaokružimo dan, uveče nas čeka nezaboravna žurka sa DJ-evima!

#kada? Subota, 30. mart od 13-02h
#gde? Dorćol Platz, Dobračina 59, Beograd
#dresscode? Spremni za akciju – udobno i sportski!
#ulaznica? 300 din.

• Ko organizuje Pole Dance & Aerial Fest?

Organizator događaja je „The Poletrotter Brand“ – prvi srpski brend za izradu odeće za pole dance i jogu. Ovom prilikom će biti održana prva javna promocija njihovih kostima koje ćete imati prilike da vidite na večernjim nastupima a biće dostupni i za kupovinu po sniženim cenama na Poletrotter štandu.

„The Poletrotter Brand“ deo profita od prodaje kostima donira za napuštene kuce i mace a ovom prilikom podržava jednu od akcija Humanitarnog buvljaka – „One For Paw“ . Posetioci se pozivaju da ponesu kesicu hrane, poslasticu ili da odaberete nešto sa liste neophodnih stvari na zvaničnoj stranici (https://bit.ly/2UmRzjp) za naše krznene prijatelje koje ćete moći da ostavite na njihovom štandu. I najmanji gest mnogo znači. Dorćol Platz je pet-friendly prostor, pa možete doći i u društvu svog ljubimca!

• RASPORED DEŠAVANJA (detaljan raspored će uskoro biti objavljen)

13-15:45h: Radionice
16-19h: Sajam plesno-akrobatskih veština
20-22:30h: Večernji nastupi
22:30-2h: Žurka sa DJ-evima

Radujemo se da zajedno letimo!

——————————————————————————————
Prijave za medijske sponzore i prijatelje Sajma su otvorene. Svoju ponudu možete proslediti na thepoletrotterbrand@gmail.com

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1983535121955531/

Details

Date:
30 Mart, 2019
Time:
13:00 - 23:30