Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pozorišna predstava PROMETEJEV PUT 18.06. u 21h

18 Juna @ 21:00 - 22:30

Prometejev put

Predstava PROMETEJEV PUT je rađena po tekstu slavnog pisca Dejana Dukovskog. Dukovski je pozorišnoj i filmskoj publici u Srbiji poznat kao autor komada “Bure baruta”, “Mamu mu… ko je prvi počeo…“

Vreme je za novu sezonu ambijentalne pozorišne predstave PROMETEJEV PUT, 18.06. u 21h na Dorćol Platz-u. Očekuje vas odlična glumačka ekipa koja će vas voditi kroz prostor i priču sjajnog Dejana Dukovskog. Ne propustite ovu priliku jer nemate baš često prilike da odgledate ambijentalnu predstavu.

Predstavu PROMETEJEV PUT režirao je Milan Nešković, a glavne uloge igraju: Slobodan Beštić, Cvijeta Mesić, Tamara Krcunović, Vanja Ejdus, Milan Čučilović, Vladimir Aleksić, Aleksandar Srećkovic i Vaja Dujović.
Dramaturg: Nataša Drakulić
Scenograf: Nenad Paranosić
Kostimograf: Ivana Kesić
Muzika: Marija Jocić
Za ovčicu zaslužan: Marko Somborac
Produkcija: Dorćol Platz
Mesto izvođenja: Dorćol Platz, Dobračina 59b, Beograd
Datum izvođenja: 18.06.2018.
Početak izvođenja: 21.00h

Glumci će voditi publiku iz scene u scenu kroz ceo otvoreni i zatvoreni prostor Dorćol Platz-a.

O KOMADU: “Junak drame je čovek koji u jednom trenutku krene sam protiv sistema da ispravlja nepravdu, da menja stvari nabolje. To je savremena priča koja je prepoznatljiva svuda. Jedna utopijska melodrama o mogućem Hamletu koji umesto da razmišlja – deluje… I taj junak suočen sa problemima postaje na neki način heroj, ali heroj čije su ruke krvave i koji je i sam postao deo zla protiv kojeg se bori. Običan čovek doveden do elementarne opstrukcije zdravog razuma. Ili nepostojeći duh sa sekirom koji kao vihor revolucije kidiše na glavu režima.”

Cena karte: 1.000,00 rsd
Karte možete kupiti na Dorćol Platz-u. Rezervacije možete izvršiti putem u Facebook inboxa ili na e-mail:  office@dorcolplatz.rs

U zavisnosti od vremenskih prilika predstava se pomera za datum kada vremenski uslovi dozvoljavaju. Datumi ponovljenih igranja biće objavljeni na sajtu www.dorcolplatz.rs i na Facebook stranici Dorćol Platz-a.

Više informacija možete videti na Facebook event-u: https://www.facebook.com/events/237565510328448/

Details

Date:
18 Juna
Time:
21:00 - 22:30